Faceți căutări pe acest blog

joi, 10 februarie 2011

Tunsori si coafuri pentru par scurt - tendintele anului 2011

In mare voga pentru anul acesta sunt tunsorile scurte si foarte scurte, stilizate in cele mai diverse feluri, fara a se impune vreo limita in ceea ce priveste forma generala a tunsorii.
Insa inainte de a adopta o tunsoare scurta trebuie sa ne raspundem la o serie de intrebari:
Ne va avantaja o lungime scurta a parului? 
Ce stil ni se potriveste mai bine: cel clasic sau cel modern? 
Dorim o tunsoare simetrica sau asimetrica?

Dupa ce ne-am raspuns la aceste intrebari si stim cat se poate de bine ce linie a tunsorii dorim e timpul sa cerem parerea  stilistului pentru a ne propune o tunsoare care sa ne avantajeze cat mai mult.

Hairstilistii au creat  pentru anul 2011 o sursa imensa de inpiratie pentru persoanele care adopta in general o tunsoare scurta cat si pentru cele care doresc sa incerce o schimbare radicala, prin trecerea de la lung sua mediu la scurt sau foarte scurt.

Ce se va purta in acest an? Ei bine tunsoarea bob inca este in trend, fie ca este vorba despre clasicul bob cu sau fara breton, fie ca vorbim despre un bob mai modern, cu diferente de lungimi sau contururi bine definite.



 Foarte chic sunt si tunsorile in care partea frontala este mult mai lunga decat lungimea generala a tunsorii. In functie de stilul personal, de varsta si de atitudine potem opta intre doua variante de stilizare a acestui tip de tunsoare: fie ii imprimam o nota de eleganta fie o nota mai rebela, cunoscuta sub ampreta stilului punkist.






O alta tunsoare care se poarta in acest an, este tunsoarea pixie, cu bretonul foarte scurt sau cu regiunea frontala de o lungime mai mare decat restul tunsorii.





Indiferent de alegerea pe care o faceti sa nu uitati de forma pe care o are fata voastra cat si care sunt elementele pe care vreti sa le accentuati prin noua tunsoare. 

Cum anul 2011 incurajeaza schimbarea radicala nu imi ramane decat sa va urez sa adoptati o tunsoare/coafura care sa va reinventeze si sa va redefineasca in cel mai placut mod cu putinta!

Un comentariu: