Faceți căutări pe acest blog

vineri, 28 ianuarie 2011

GOLDWELL - cel mai mare brand profesional de culoare , in Romania , din 2011

Ieri a avut loc, la Hotelul Ramada din Iasi, un seminar de coafura, axat pe culoare, a celui mai mare brand de culoare din lume - GOLDWELL( brand  de origine germana), seminar destinat hairstylistilor ieseni, la care am avut ocazia sa particip si eu.

Lider pe piata produselor profesionale in America de Nord si Asia, Golwell si-a propus sa aduca produsele sale si pe piata din Romania incepand din acest an - lansarea oficiala a brandului in Romania va avea loc in luna martie la Bucuresti.

Cu ce vine nou acest brand de renume pe piata vopselelor profesionale?
Pai, cu o gramada de chestii incantatoare menite sa satisfaca pe deplin persoanele care se vopsesc la salon si care isi doresc o culoare cat mai individualizata si mai particularizata, cat mai intensa si rezistenta.
Va voi impartasi si voua ceea ce m-a incantat vizavi de gama de produse Goldwell ca sa va faceti si voi o idee de calitatea acestor produse.

Voi incepe cu ceea ce ne dorim cele mai multe dintre noi - o gama cat mai diversificata de culori. Ei bine daca in general un alt brand are in jur de 70-80 de nuante gata mixate din care sa alegeti , GOLDWELL aduce o gama de 150 nuante. E un numar impresionant as zice!

Datorita faptului ca bazele de culoare folosite in crearea nuantelor sunt baze naturale - maro pur( obtinut din mixarea in cantitati egale a culorilor: rosu, galben si albastru) se poate miza pe ceea ce vedem in catalog in sensul ca, culoarea va iesi in final, daca s-a efectuat serviciul corect, exact asa cum am vazut-o in catalog. Pare incredibil nu?

Ceea ce isi doreste orice persoana care se vopseste este ca dupa aceasta operatie, parul sa aiba stralucire, culoarea sa fie intensa si nu in ultimul rand, sa fie cat mai rezistenta si de durata. Ei bine, formula speciala, dezvoltata de Goldwell are capacitatea de a indeplini aceste nevoi ale parului vopsit: stralucire( in timpul procesului de vopsire se creaza un film de polimeri suprafata exterioara a firului de par care ii va conferi stralucire), intensitate, rezistenta( pigmentii continuti de vopsea sunt dublu ancorati pe firul de par, nu doar ancorati ca la celelalte vopsele ale altor branduri) si durabilitate.

Pentru cei care lucreaza in domeniu va fi mult mai usor sa utilizeze vopseaua(pigmentul), care vine ambalata intr-un tub sub presiune ce ii creste durata de valabilitate - 5 ani de la desigilarea tubului. Cu acest sistem sub presiune, vopseaua ramasa nu se mai oxideaza deoarece nu intra in contact cu aerul. Mi se pare minunat acest mod de ambalare!
Asa arata un tub de vopsea permanenta de la Goldwell ca sa va faceti o idee despre ce este vorba:
Insa ce m-a impresionat pe mine  la acest brand este gama de produse - ELUMEN, cu ajutorul careia poti crea cele mai fanteziste creatii coloristice, socand sau atragand atentia prin culori foarte intense( galben pur, verde pur, violet, albastru intens sunt doar cateva dintre posibilitatile oferite de Elumen) dupa cum puteti vedea din imaginile de mai jos:
Cu aceste imagini va puteti face mai mult decat o idee despre nenumaratele posibilitati ale vopselei Elumen:



Rezultate si efecte optice impresionante, nu?

Care sunt secretele acestei vopsele? - este un produs obtinut din mixarea pigmentilor puri ce sunt raspunzatori de aceste culori extraordinar de intense. Mai mult decat atat este o vopsea fizica deoarece are la baza un proces fizic si nu chimic ca al vopselelor obisnuite -un proces de atractie magnetica a pigmentilor in par. Culoarea se pasteaza pe par pana la 6 luni.
Elumen este considerata a fi mai mult decat o vopsea, Elumen este un tratament prin vopsire deoarece nu este oxidativa si are proprietatea de a imbunatati structura firului de par( repara cuticula si ingroasa firul de par). Pe langa aceste nuante foarte intense, Elumen vine si cu o serie de nuante naturale pentru a satisface toate nevoile clientelor.

Cam atat despre Goldwell! Personal astept cu nerabdare sa intre produsele pe piata noastra, sa le regasim in saloane, ca sa ne putem bucura de efectele lor.

In final, ca sa va pun la curent cu noile tendinte in materie de culoare, se poarta foarte mult contrastele de culoare si culorile intense, in acest an asa ca let's get it!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu