Faceți căutări pe acest blog

joi, 3 februarie 2011

Tendintele anului 2011 in ceea ce priveste culoarea parului

2011 nu este un simplu an ci este deschizatorul unui nou deceniu, si, ca orice noua etapa, va atrage dupa sine nevoia si dorinta de schimbare in toate domeniile, imprimand noi idealuri societatii in care traim cat si noi standarde de frumusete in fashion si hairstyling.

Trendul pentru 2011 in materie de culoare are la baza o regula cat se poate de simpla atunci cand vine vorba de alegerea unei noi nuante pentru par: ORICE NUANTA E POTRIVITA DACA ADUCE CU SINE SCHIMBAREA! - este vorba despre orice nuanta care sa ne scoata din anonimat, care sa ne puna in valoare frumusetea si care sa ne puna in centrul atentiei, nu neaparat prin culori intense cat prin nuante care sa accentueze ce avem noi mai frumos - nuante care sa ne imprime un aer de prospetime si revitalitate. Astfel, prin alegerea unei nuante care sa ni se potriveasca, care sa ne confere si mai multa incredere in noi, si, care sa ne redefineasca, avem puterea de a transforma respectiva nuanta intr-o culoare a anului 2011 - acum avem  sansa sa devenim trendsetterii anului.

Ce figuri cunoscute din lumea modei au imbratisat deja acest trend? Voi exemplifica schimbarile efectuate de 4 modele de talie internationala: Abbey Lee Kershaw, Natasha Poly, Eniko MIhalik, Lily Cole. E posibil ca numele lor sa nu va spuna nimic insa ideea de baza este sa vizualizam cum au adoptat ele acest trend ca sa intelegem mai bine ce poate aduce regula de baza a acestui an - SCHIMBAREA - redefinirea personala.

Abbey Lee Kershaw  a optat pentru o schimbare a nuantei parului care a redefinit-o si i-a creat unicitate prin diferentiere. Din blond cenusiu mediu a trecut la blond platinat. Sa vedem efectul schimbarii:
Inainte
Dupa
Natasha Poly - din blonda a devenit bruneta, o culoare care o aduce in centrul atentiei fata de toate celelalte modele blonde.Sa vedem despre ce este vorba:

Inainte


Dupa


















Ambele nuante ii vin foarte bine, insa schimbarea   culorii ii confera o nota de  noutate, de fresh!

Eniko Mihalik - din satena, roscata.

Inainte
Dupa























Lily Cole - din roscat, saten inchis.
Inainte
Dupa



















Cam acesta este genul de schimbare pe care il impune anul 2011!

Insa pentru 2011 au fost deja nominalizate doua culori ale anului : blondul platinat si nuantele de roscat cat mai apropiate de cele naturale  - ce va vor crea un aer exclusivist datorita faptului ca doar 2% din populatia globului detine in mod natural, aceasta culoare!

2 comentarii:

  1. Poate sunt acestea culorile anului dar nu cred ca i-ar sta bine oricui cu aceste culori. Oricum multumim de informatii si continua asa :D .

    RăspundețiȘtergere
  2. Bineinteles ca cele doua culori desemnate a fi culorile anului nu sunt potrivite oricui. Noutatea anului in ceea ce priveste culoarea parului este ca orice nuanta(culoare) poate fi desemnata culoarea anului atata timp cat aceasta culoare ne redefineste, ne schimba radical infatisarea. E simplu. Alegi o culoare care sa-ti dea un aer nou si care sa-ti accentueze atuurile fizice si poti spune ca esti in pas cu moda!:)

    RăspundețiȘtergere