Faceți căutări pe acest blog

duminică, 27 februarie 2011

Coafurile purtate de staruri la Premiile Grammy 2011 - tendintele anului

Este unanim acceptata ideea ca tendintele in moda si hairstyle sunt determinate in mare masura de aparitiile starurilor la festivitatile anuale de premiere ca : Premiile Grammy, Premiile Golden Global, Premiile Oscar etc.

Spre exemplu, Premiile Grammy aduna anual cei mai cunoscuti solisti a celor mai variate genuri muzicale reprezentand   o adevarata ocazie pentru staruri sa-si etaleze cele mai spectaculoase articole vestimentare complimentate de  coafuri pe masura.

Nume ca Rihanna, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Beyonce au pasit pe covorul rosu la Premiile Grammy de luna aceasta, atragand atentia prin coafurile lor demne de apreciat si de admirat.


Ce coafuri au purtat starurile?

1. Coafuri super lungi, stil cascada

Una din cele mai impresionante tendinte de stilizare a parului este lasarea acestuia cat mai lung, sa cada  pe spate, stil cascada. Jennifer Hudson, Ciara si Jennifer Lopez au avut asemenea coafuri la Premiile Grammy de anul acesta.

Jennifer Hudson

Ciara
Jennifer Lopez
Jennifer Hudson  si-a facut aparitia cu o coafura care ii complimenteaza frumusetea naturala: parul indreptat, fara volum  si despartit de o carare mediana. Accentul de culoare consta in mesa caramel situata in partea laterala, vizibila de la baza barbiei pana la varfuri .
Si Ciara a avut o coafura asemanatoare cu a lui Jennifer, insa, ea a optat pentru un aer mai romantic, obtinut prin buclarea parului spre varfuri , in timp ce, Jennifer Lopez a uimit printr-o tunsoare in scari, plina de volum, alaturi de un breton  despartit de o carare mediana si indreptat spre exterior.


2. Coafuri Funky, Roscate

Rihanna  a aparut cu o coafura de lungime medie, foarte voluminoasa cu carare pe o parte si onduleuri largi spre varfuri.
Rihanna

Hayley Williams a optat pentru un rosu mai intens pentru parul sau, bucle fine pe lungimi si un breton drept si  scurt ce ii incadreaza bine fata. 

Hayley Williams
Bonnie Mckee
Bonnie Mckee a avut o aparitie eleganta data de cocul elegant amplasat intr-o parte.

3.  Onduleuri sexi si lungi 

Acest stil de coafura  este mereu popular printre starurile ce traverseaza covorul rosu la marile festivitati anuale. Este un stil usor de obtinut ce se potriveste mai tuturor si care creaza un aspect feminin si sexi celei care il adopta.
Kim Kardashian
Serena Gomez
Katy Perry

Kim Kardashian
, Serena Gomez si Katy Perry au optat pentru o carare mediana in zona frontala, onduleuri lungi, stralucitoare, cu mult volum la radacina.
Pe de alta parte, Beyonce, Nicole Kidman si Miley Cyrus  au optat pentru o carare intr-o parte ce le-a facut sa arate la fel de sexy si atragatoare.
Beyonce
Nicole Kidman
Miley Cyrus


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu